Satış Teknikleri Sertifika Programı çerçevesinde, mezunlarımız ve öğrencilerimiz alanında uzman isimlerle bir araya gelmeye devam ediyor.

Bu kapsamda 6 Mart’ta Ayazağa Yerleşkemizde gerçekleştirilen programa, Doğan Egmont’tan Dr. Reyhan Başaran katıldı. Dr. Başaran, satış ve satış elemanlarının işletmeler için önemi hakkında deneyimlerini paylaştı.

Dr. Başaran, satış ve satış elemanlarının işletmeler için öneminin yanı sıra, satışın konumlandırılmasının ve işe alım süreçleri hakkında da tecrübelerini aktardı.

Başaran şu ifadeleri kullandı:

”Ürün veya hizmet satışı olmadan, bir işletme hayır kurumu haline gelir. Satış gücü, organizasyon içindeki satışlardan sorumlu tek departman değildir. Herkes satışın her departman seviyesinde nasıl olabileceğini ve gerçekleşebileceğini anlamalıdır; Bir kişi satış yapmıyorsa, şirketin büyümesine yardımcı olma fırsatını kaçırıyor olabilir.

Bir işletme sahibi, satış başına maliyetleri önemli ölçüde artırmadan satışları verimli bir şekilde artırırsa , işletme  marj ve kârlılıkta da büyür .Kısaca satışlar, işletmeler ve çalışanlar için oksijen gibidir”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.