Beykent Üniversitesi Hukuk Mezunları Avukatlar Günü dolayısıyla Hukuk Fakültesi Taksim yerleşkesinde buluştular.

Her dönemden gelen mezun, arkadaşları ve hocaları ile yeniden bir arada olmaktan dolayı çok heyecanlıydılar.

Hazırlanan kokteylde sohbet ederek hasret giderdiler. Birbirlerine soracak soruları çoktu. Sorular soruldu cevaplar alındı. Uzun bir aradan sonra bir araya gelmek heyecan vericiydi.

Beykent Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr Murat Ferman, Hukuk Fakültesi Dekan Vekili Sayın Prof. Dr. Evgen Gülçin Elçin, Dekan yardımcıları Sayın Doç. Dr. Ebru Karaman, Sayın Dr. Öğr. Üyesi D.Celaleddin Kavas, Genel Sekreter Sayın Murat Süslü, Genel Sekreter Yardımcısı Sayın Emine Günal, Öğrenci Dekanı Sayın Serhat Butur etkinliğe katılarak mezunlarımız ile hasret giderdiler.

Hukuk mezunları iş hayatında neler yaptıklarını, neler yapacaklarını arkadaşları ve hocaları ile heyecanla paylaştılar.

Beykent Üniversitesi Öğretim Üyesi Sayın Prof.Dr Ersan Şen “Yargı bağımsızlığı ve tarafsızlığı” başlığı altında verdiği konferans mezunlarımız tarafından büyük bir ilgiyle izlendi. Konferans sonrası mezunlarımızdan gelen soruları cevaplayan hocamız mezunlarımız ile bir arada olmaktan çok memnun olduğunu belirtti. Bol bol fotoğraf çekilerek bu güzel günden anı biriktirdiler.

Beykent Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Murat Ferman, mezunlarımıza Beykent Mezunlar Derneği çatısı altında bir araya gelerek böyle güzel bir gün yaşattıkları için teşekkür etti. Mezunlarımızla daha güçlü daha dinamik bir üniversite olduklarını belirtti. Prof. Dr. Ferman, ”Hukuk mezunlarımızın  Türkiye’de ve dünyada önemli katkılar sunacağına inancım tamdır” diyerek mezunlarımızın kariyer yolculuklarında her zaman yanında olacaklarını belirtti.

Mezunlar Derneği Başkanı Sayın Fatma Günal, “Mezunlar bizim emeğimizdir, geleceğimizdir, referansımızdır en önemlisi bizim mihenk taşımızdır. Mezunlar Derneği olarak amacımız mezunların etkileşimini sağlamak, iletişimini güçlendirmek ve üniversite hayatı sonrasında sosyal bir platform yaratarak profesyonel deneyimlerin paylaşılacağı dinamik bir topluluk yaratmaktır “ diye konuştu.

Beykent TV de bu etkinliği başından beri takip ederek mezunlarımızla ve hocalarımızla röportajlar gerçekleştirdi.

En kısa sürede başka bir etkinlikle buluşmak dileğiyle…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.