Ülkemizin dijital dönüşüm alanında lider firmalarından birçok temsilci, Ayazağa Yerleşkemizde öğrencilerimiz ve mezunlarımızla buluştu.

25 Şubat 2019 tarihinde gerçekleştirdiğimiz Dünyadan Dijital Dönüşüm Manzaraları başlıklı seminerimize, Turkish Aerospace Industries’den (Tufaş) M. Taha Zeren, Ford Otosan’dan Sevecan Ünal, R4 Informatıon Techhnology Services’den Ö. Talha Gülmezer katıldı.

Uzmanlar; satış, pazarlama ve müşteri hizmetleri gibi geleneksel rollerin yerini alan dijital dönüşümün, müşteriye karşı ilgide başlayıp bittiğine dikkat çekti.

Dijital dönüşüm, değişen iş ve pazar gereksinimlerini karşılamak için; iş süreçlerini, ve müşteri deneyimlerini değiştirmek için dijital teknolojileri kullanma sürecidir.

Satış, pazarlama ve müşteri hizmetleri gibi geleneksel rollerin yerini alan dijital dönüşüm; müşterileriniz hakkındaki düşünceleriniz ve ilgilerinizle başlar ve biter. İşinizi yönetmek için akıllı uygulamalara geçerken, tarafınızdaki dijital teknolojiyle işlerinizi nasıl yürüyeceğinizi,  müşterilerinizi nasıl bağlayacağınızı yeniden düşünme fırsatlarınız olacaktır..Her şeyi yeniden sorgulama süreçleriniz başlayacak iş yapış şekliniz değişecek ve bazı durumlarda tamamen yeni iş sınıfları yaratacaksınız.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.