Beykent Üniversitesi Mezunlar Derneği tarafından düzenlenen İlham Veren Kariyer Öyküleri Yarışmasında 3.’lük ödülüne layık görülen Tuğrul Karanfil, ödülünü Dernek Başkanı Fatma Günal’dan aldı.

Jüri tarafından yapılan değerlendirme sonucu, ”Bir Kariyer Öyküsü” adlı öyküsüyle ödüle ulaşan Karanfil yaptığı açıklamada, üniversite yıllarının heyecan dolu olduğu ve mesleğe umutla ilk adımın atıldığını belirterek, ”Bu yoğun süreçte akademik olarak başarı kazanmak için çana sarf ederken, bir yandan da yeni bir yaşam disiplinine, yeni bir cemiyete ve bakış açısına uyum sağlamaya çalışırız. Bu nedenle üniversite, yalnızca akademik bilgi aktaran bir kurum olmanın ötesinde ‘hayata dair yeni bir bakış’ kazandıran sosyal bir destektir ve teker teker hepimizin yaşamındaki özel anlamının yanı sıra; ülkenin geleceğini inşa edecek neslin de yaratıcısıdır.” dedi.

Kendisini bu bağlamda şanslı hissettiğini söyleyen Karanfil, ”Beykent Üniversitesinin bir mezunu olarak teşekkürlerimi sunuyorum. Öğrencisi olduğum süre boyunca Beykent Üniversitesinin desteğini her zaman yanımda hissettim. Bu desteğin mezun olduktan sonra da devam ediyor olması benim için büyük bir mutluluktur. Ben de ulusal ve uluslararası mecralarda hem Türkiye’yi hem de Beykent Üniversitesini temsil ederek verilen bu değere layık olmaya çalıştım. Bundan sonra da daha büyük başarılara imza atarak adımızı temsil etmekten dolayı onur duyacağım.” ifadelerini kullandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.