Düzenlenen sertifika programları ile, öncelikle mesleklerle ilgili istenen yeterlilik seviyesini kazandırmak hedeflendi.

Gümrük ve Dış Ticaret Sertifika Programı kapsamında; mezunlarımıza ve öğrencilerimize; uluslararası lojistik operasyon sürecinde gümrük işlemleri, uluslararası ticarette deniz yolu taşımacılığının önemi ve yeri ile ilgili eğitim verildi.

İş fikri geliştirme teknikleri, girişimcilikte vizyon, misyon, amaç ve stratejilerin öneminin ele alındığı  Girişimcilik ve KOBİ Yönetimi Sertifika Programı kapsamında; girişimcilik ve KOBİ yönetimi konusunda uzman isimler, deneyimlerini katılımcılarla paylaşacak. 6 hafta sürecek program sonunda katılımcılara ücretsiz olarak sertifika verildi.

Kamuda Kariyer Sertifika Programı kapsamında; mezunlarımıza ve öğrencilerimize, gelecekte kamuda çalışma olanakları, kariyer olanakları, akademik kariyer, belediyede kariyer, Dışişleri Bakanlığında kariyer, yargıda kariyer ve mülki idarede kariyer hakkında önemli bilgiler aktarıldı.

Bankacılık ve Finans Sertifika Programı kapsamında, mezunlarımıza ve öğrencilerimize; bankacılık ve finans sektöründeki gelişmeler, risk yönetimi kavramı ve uygulamaları, BIST ve sermaye piyasalarının tanıtımı, bankaların çalışma sistemleri, bankacılık sektöründe çalışma hayatı ve finans sektöründe yaşanan teknolojik gelişmeler gibi konular hakkında bilgi veriliyor.

İktisat Sertifika Programı kapsamında; mezunlarımıza ve öğrencilerimize ekonomide girişimciliğin önemi, Türk bankacılık sistemi ve bilanço risk analizleri,  ilaç sektörünün Türkiye ve dünyadaki önemi, matbaa ve kağıt sektörü ile ilgili durum analizi, uluslararası bankacılığın geleceği gibi konularda eğitim verildi.

TÜM SERTİFİKA PROGRAMLARINI GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.